home

Voor de werkgever

DWL Techniek is een technisch uitzendbureau dat haar personeel door heel Nederland uitzend en/of detacheert. Wij staan voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. U doet bij DWL Techniek zaken met mensen die verstand van zaken hebben en daarnaast zelf uit de technische sector komen.  

Echte vakmensen

Zoekt u betrouwbaar personeel tegen een aantrekkelijke tarief? Dan bent u bij DWL Techniek aan het juiste adres. Wij leveren Nederlands sprekend technisch personeel. Ons technisch personeel heeft een gedegen technische opleiding gevolgd en ze zijn te omschrijven als echte vakmensen. 

Welke branches zijn wij werkzaam?

Wij kunnen u technisch personeel leveren voor zowel tijdelijke projecten als voor de lange termijn. DWL Techniek is gespecialiseerd in het leveren van personeel in de volgende branches:

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Papierindustrie
  • Petrochemische industrie
  • Olie, gas en energie industrie
  • Installatietechniek
  • Machine en apparatenbouw

 

Staat uw branche hier niet bij? In overleg kunnen wij ook zorgen voor vakmensen in andere technische branches. Neem hiervoor contact met ons op. 

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact op door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen of door ons te bellen. 

DWL Techniek is aangesloten bij de NBBU. Daarnaast zijn wij in het bezit van het SNA keurmerk en VCU certificaat.  Wij vinden het belangrijk dat de gemaakte afspraken met u worden nagekomen. 

Wij helpen u direct verder!

Neem contact op!

M: 06-13875500

T: 0545 – 217 017

Klik hier

Actuele vacatures

Allround pijpfitter voor diverse projecten

heel Nederland

Gecertificeerd TIG lasser

heel Nederland

Koeltechnisch (service) monteur

heel Nederland 

Monteur elektrotechniek

heel Nederland

Weten hoe leuk het is om voor DWL Techniek te werken?

Onze vakmannen/vrouwen vertellen het zelf:

Andy

Lasser bij DWL

"Oog voor persoonlijke communicatie"

Waarom ik voor DWL werk? Ze hebben een oog voor persoonlijke communicatie ( je bent geen nummer), er zijn duidelijke loon afspraken, mogelijkheid tot bijscholing. Ik heb een erg fijne samenwerking met DWL Techniek en heb niet het gevoel dat je er alleen voor staat als er een probleem is bij een opdrachtgever. 

Tanja

Constructiebankwerk(s)ter bij DWL

DWL Techniek is TOP!

Als vrouw krijg ik bij DWL echt de kans om mijn draai te vinden in het metaalvak! Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Hier denken ze echt met je mee. Leuk en afwisselend werk bij diverse opdrachtgevers, hoewel ze soms wel eens staan te kijken als je als vrouw binnenkomt! Dus dames in de metaal... kom naar DWL voor de leukste banen!