home

“ Ik ben zeer tevreden over DWL Techniek! Remon staat altijd voor me klaar. Ik heb leuke afwisselende klussen waar je werk ook gewaardeerd wordt. Doordat ik veel cursussen heb  kunnen volgen via DWL ben ik nu volleerd constructiebankwerker en ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk" 

Donald W. construcitebankwerker bij

DWL Techniek

Vacatures voor een constructiebankwerker

DWL Techniek in Borculo beschikt over een ruim aanbod aan vacatures voor de functie als constructiebankwerker. Met onze expertise, brede netwerk en opleidingen vind je een baan die perfect aansluit bij jouw wensen. Zoek daarom niet verder naar vacatures voor de functie als constructiebankwerker.

Bekijk onze vacatures voor de functie als constructiebankwerker

Wanneer je op zoek bent naar vacatures voor de functie als constructiebankmedewerker, wil je natuurlijk weten wat deze functie precies inhoudt. Een constructiebankwerker stelt items samen ten behoeve van constructies zoals plaatmateriaal, profielen of frames. Als constructiebankwerker ben je breed opgeleid, je dient te kunnen zagen, boren, knippen, kanten en te lassen. Bovendien moet een constructiebankwerker goed tekening kunnen lezen.

Waar moet een goede constructiebankwerker aan voldoen?

Onze vacatures voor een constructiebankwerker staan bekend om hun uitstekende voorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Het reageren op deze vacatures betekent dat je kiest voor een toekomst waarbij vakmanschap en precisie worden gewaardeerd en waarbij je deel uitmaakt van een hecht team dat streeft naar de beste resultaten. Herken jij jezelf in de onderstaande eisen en ben jij een constructiebankwerker? Dan zoeken wij jou.

  • Jij hebt de opleiding constructiebankwerker niveau 2 gevolgd;
  • Zelfstandig vanaf tekening kunnen samenstellen en aflassen;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer;
  • In het bezit van een VCA diploma.

Wij kunnen zorgen voor de juiste diploma’s

Wij vinden het als uitzendbureau belangrijk dat we goede vakmensen aan het werk hebben bij onze opdrachtgevers. Vakmensen die verstand van zaken hebben. Heb jij nog niet alle juiste diploma’s en/of certificaten, maar wil je wel aan de slag als constructiebankwerker? Wij bieden gemotiveerde (vak)krachten de mogelijkheid om deze te behalen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Naast vacatures voor de functie als constructiebankmedewerkers bieden wij ook vacatures aan voor de functies:

Maak de stap naar een nieuwe uitdaging

Onze vacatures voor een constructiebankwerker wachten op jouw deskundigheid. Door je in te schrijven via ons uitzendbureau vergroot je niet alleen je kansen op een mooie baan als constructiebankwerker, maar word je ook onderdeel van een netwerk van professionals die passie hebben voor hun vak. Neem vandaag nog contact op, plaats je cv en zet de eerste stap naar een bevredigende carrière als constructiebankwerker.

Vacatures constructiebankwerker

Machinebankwerker

Groenlo / 38 uur per week

Carrosseriebouwer

Groenlo  / 38 uur per week