home

DWL Techniek is een superfijne werkgever! Leuke opdrachten met veel afwisseling. Eerlijke en betrouwbare werkgever waarvoor geen moeite teveel is.

Igor gecertificeerd lasser bij

DWL Techiek

Wat doet een fitter?

Vacatures voor de functie: Pijpfitter

Als je zoekt naar vacatures voor een pijpfitter, dan ben je op zoek naar een positie waarin precisie, technisch inzicht en vakmanschap essentieel zijn. Onze vacatures bieden je de mogelijkheid om je te specialiseren in een niche binnen de technische sector. Bij DWL Techniek in Borculo, vind je vacatures voor de functie als pijpfitter die niet alleen uitdagend zijn, maar je ook de kans bieden om door te groeien en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Vind de juiste vacatures voor jou als pijpfitter

Wanneer je op zoek bent naar vacatures voor de functie ‘pijpfitter’, wil je natuurlijk graag weten wat deze baan inhoudt. Een pijpfitter fit vaak een pijpleidingtraject aan elkaar door middel van flensverbindingen aan het uiteinde. Bochten en T-stukken dien je op de juiste plek in of aan het leidingwerk te plaatsen om vanuit daar weer verder te bouwen. Uiteraard dien je als pijpfitter zelfstandig het leidingwerk in te meten. Vanaf een tekening kun je de leidingdiameters en leidingloop aflezen. Over het algemeen stroomt er vloeistof of gas door het leidingwerk. Naast een pijpfitter kennen we ook de:

Instrumentatiefitter

Een instrumentatiefitter werkt vaak in de olie- en gas industrie of procesindustrie. Het werk van een instrumentatiefitter is nauwkeuriger dan van een pijpfitter. Het leidingwerk is vele malen kleiner dan dat van een pijpfitter

 

Waaraan moet een goede fitter voldoen?

Als je reageert op vacatures voor een pijpfitter, kies je voor een baan waarin geen dag hetzelfde is. De vacatures voor een pijpfitter omvatten werkzaamheden die variëren van het installeren en repareren van pijpleidingen tot precisiewerk in de scheepsbouw of petrochemische industrie. Wil je aan de slag als fitter en voldoe je aan de onderstaande eisen? Dan ben jij de fitter die wij zoeken!

  • In bezit van een VCA diploma;
  • In bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer;
  • Jij hebt aantoonbaar werkervaring;
  • Als instrumentatiefitter is het een pre als je in het bezit bent van een Swagelok certificaat.

Mis je de juiste diploma’s?

Wij vinden het belangrijk om goede vakmensen aan het werk te hebben bij onze opdrachtgevers. Beschik je nog niet over een VCA diploma of een fitter diploma? Wij bieden gemotiveerde (vak)mensen de kans om de juiste certificaten en diploma’s te behalen door middel van een opleiding bij DWL Techniek. Daarmee kan jij aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

Schrijf je nu in

Heb je de vacatures voor een pijpfitter bekeken en zie je een toekomst voor jezelf in deze rol? Plaats je cv en neem contact met ons op om te solliciteren. Jouw vaardigheden zijn waardevol en er is een sterke vraag naar professionals zoals jij. Schrijf je in bij ons uitzendbureau en laat die vacatures voor een pijpfitter de opstap zijn naar een succesvolle carrière in de techniek. Jouw expertise als pijpfitter is essentieel en wij helpen je graag om de perfecte match te vinden.

Vacatures fitter

Allround pijpfitter voor diverse projecten

heel Nederland

1e Pijpfitter (Industrie)

Koog aan de Zaan / 40 uur per week

Instrumentatie fitter

Enschede / 40 uur per week

1e pijpfitter

Borculo / 40 uur per week

1e pijpfitter Industrie

amsterdam / 40 uur per week