home

DWL Techniek is een superfijne werkgever! Leuke opdrachten met veel afwisseling. Eerlijke en betrouwbare werkgever waarvoor geen moeite teveel is.

Igor gecertificeerd lasser bij

DWL Techiek

Wat doet een fitter?

Pijpfitter

Een pijpfitter fit vaak een pijpleidingtraject aan elkaar door middel van flensverbindingen aan het uiteinde.  Bochten en T-stukken dien je op de juiste plek in of aan het leidingwerk te plaatsen om vanuit daar weer verder te bouwen. Uiteraard dien je als pijpfitter zelfstandig het leidingwerk in te meten. Vanaf een tekening kun je de leidingdiameters en leidingloop aflezen. Over het algemeen stroomt er vloeistof of gas door het leidingwerk. Naast een pijpfitter kennen we ook de:

Instrumentatiefitter

Een instrumentatiefitter werkt vaak in de olie- en gas industrie of procesindustrie. Het werk van een instrumentatiefitter is nauwkeuriger dan van een pijpfitter. Het leidingwerk is vele malen kleiner dan dat van een pijpfitter

Waaraan moet een goede fitter voldoen?

Wil je aan de slag als fitter en voldoe je aan de onderstaande eisen? Dan ben jij de fitter die wij zoeken!

  • In bezit van een VCA diploma;
  • In bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer;
  • Jij hebt aantoonbaar werkervaring;
  • Als instrumentatiefitter is het een pre als je in het bezit bent van een Swagelok certificaat.

Mis je de juiste diploma’s?

Wij vinden het belangrijk om goede vakmensen aan het werk te hebben bij onze opdrachtgevers. Beschik je nog niet over een VCA diploma of een fitter diploma? Wij bieden gemotiveerde (vak)mensen de kans om de juiste certificaten en diploma’s te behalen door middel van een opleiding bij DWL Techniek. Daarmee kan jij aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. 

We horen graag van je

Zit een geschikte baan voor jou niet tussen de vacatures voor lassers? Voor goede lassers hebben wij altijd werk. We komen graag met jou in gesprek. Laat jouw CV achter of bel met Remon Kok (06 13875500) om de mogelijkheden te bespreken.

Vacatures fitter

Allround pijpfitter voor diverse projecten

heel Nederland

1e Pijpfitter (Industrie)

Koog aan de Zaan / 40 uur per week

Instrumentatie fitter

Enschede / 40 uur per week

1e pijpfitter

Borculo / 40 uur per week

1e pijpfitter Industrie

amsterdam / 40 uur per week