home

"Top werkgever die zijn afspraken nakomt en goed voor zijn personeel zorgt"

Max, allround lasser bij

DWL Techniek

Wat doet een lasser?

Als lasser las je materialen als staal, aluminium en RVS aan elkaar. Lassen is een verbindingstechniek waardoor je platen, balken en leidingwerk permanent aan elkaar kunt verbinden. De te lassen materialen worden door hitte vloeibaar gemaakt om zo een zo stevig mogelijke verbinding te krijgen. Er zijn verschillende soorten lasprocessen, bijvoorbeeld TIG lassen, MIG/MAG lassen, Elektrode lassen en Autogeen lassen.   

Vacatures voor jou als lasser

Wanneer je zoekt naar vacatures als lasser, onthul je een wereld van mogelijkheden waar jouw vaardigheden niet alleen gevraagd zijn, maar ook gewaardeerd worden. DWL Techniek in Borculo biedt jou de kans om te groeien in je vakgebied, nieuwe technieken te leren en je te specialiseren in diverse lastechnieken. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al ervaring hebt, wij beschikken over de perfecte opleidingen vacatures voor lassers.

Bekijk onze interessante vacatures en vind geschikt werk als lasser

 

Wanneer je wilt gaan werken als lasser, ben je natuurlijk benieuwd wat een vacature precies inhoudt en door welk bedrijf je gezocht wordt. Als lasser las je materialen als staal, aluminium en RVS aan elkaar. Lassen is een verbindingstechniek waardoor je platen, balken en leidingwerk permanent aan elkaar kunt verbinden. De te lassen materialen worden door hitte vloeibaar gemaakt om zo een zo stevig mogelijke verbinding te krijgen. Er zijn verschillende soorten lasprocessen waarvoor een lasser wordt gezocht, bijvoorbeeld TIG lassen, MIG/MAG lassen, Elektrode lassen en Autogeen lassen. 

Waaraan moet een lasser voldoen?

Wij beschikken over een breed netwerk aan werknemers door heel Nederland. Met onze expertise weten we precies door welke bedrijven een lasser wordt gezocht en voldoet aan jouw eisen. Onze opdrachtgevers hebben echter ook eisen. Wil je werken als lasser en herken jij je in de onderstaande eisen? Dan ben jij de lasser waar wij als uitzendbureau op zoek naar zijn!

  • In het bezit van een (geldig) lascertificaat;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs;
  • In het bezit van een VCA diploma.

Lascertificaat

Bij ons wordt een gecertificeerd lasser gezocht met ervaring. Heb jij een lascertificaat, maar is deze verlopen? Of heb je nog geen lascertificaat, maar wil je dit wel graag behalen om te werken als lasser? Wij bieden (ervaren) lassers graag de kans om de juiste (hernieuwde) lascertificaten te behalen, waarmee je aan de slag kunt als lasser bij één van onze opdrachtgevers. Daarnaast is het ook mogelijk een VCA diploma te halen, wanneer je deze nog niet hebt. Naast vacatures voor een lasser bieden wij ook werk aan als:

We horen graag van je

Zit een geschikte baan als voor jou als lasser niet tussen de vacatures? Neem dan contact met ons op en kom werken als lasser. Voor goede lassers hebben wij namelijk altijd werk. We komen graag met jou in gesprek. Laat jouw CV achter en wij vinden een opdrachtgever die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Vacatures lasser

Allround TIG lasser / pijpfitter

heel Nederland

Lasser TIG en MIG/MAG

Groenlo / 40 uur per week

Lasrobot operator / robotlasser

Zwolle / 40 uur per week

Gecertificeerd Co2 lasser

Hilversum / 40 uur per week

Lasser constructie medewerker

Winterswijk / 40 uur per week

Lasser MIG/MAG - TIG

Borculo / 38 uur per week

Lasser / samensteller

Ulft / 40 uur per week

TIG lasser niveau 3/ Co2 lasser niveau 2

Doetinchem / 40 uur per week

TIG lasser niveau 1/2 omgeving

Borculo / 40 uur per week

TIG lasser / fitter niveau 3/4

Amsterdam / 40 uur per week

Gecertificeerd TIG lasser

Veghel / 40 uur per week

Gecertificeerd TIG lasser

Borculo/ 40 uur per week

Gecertificeerd TIG lasser/1e pijpfitter

Veghel/ 40 uur per week

Gecertificeerd TIG lasser/1e pijpfitter

Borculo/ 40 uur per week

Gecertificeerd lasser TIG/MIG/MAG

heel Nederland