home

Heb lang gezocht naar een leuke werkomgeving. Bij DWL Techniek heb ik helemaal mijn draai gevonden. Echte toppers zijn het hier. Ik word altijd op tijd betaald en als er een probleem is wordt dit altijd in "no-time" opgelost.Kom dus gezellig werken bij DWL Techniek! 

Barbera S. schilder bij

DWL Techniek

Wat doet een schilder? 

Een schilder is iemand die houtwerk, beton, kunststof en vele andere materialen van verf kan voorzien. Andere taken van een schilder zijn renovatie, reparatie, behangen en glaszetten. Als schilder ben je in de zomer vaak buiten aan het werk en in de winter zijn er vaak binnen projecten. Voordat je kan schilderen, dien je het te schilderen oppervlak vetvrij te maken door middel van schuren en afkrabben van een eventuele oude verflaag.

Waaraan moet een goede schilder voldoen?

Ben jij als schilder in het bezit van de onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  • Een afgeronde schildersopleiding;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs;
  • VCA diploma is een pre.

De juiste certificaten/diploma’s

Beschik jij over een schildertalent, maar mis je de juiste certificaten/diploma’s? Gemotiveerde schilders willen wij graag de kans geven om de juiste certificaten en/of diploma’s te behalen en jouw talent kunt laten zien bij één van onze opdrachtgevers. Voor ons is het namelijk belangrijk dat wij echte vakmensen aan het werk hebben. 

 

We horen graag van je

Staat jouw (nieuwe) baan niet tussen de vacatures voor schilders? Wanneer je een schildertalent bent willen wij alsnog graag met jou in contact komen. Je kan jouw CV achterlaten of bel met Remon Kok (06 13875500) om te bespreken wat er mogelijk is. 

Vacatures schilder

Onderhoudsschilder

Borculo / 40 uur per week

Spuiter

Borculo/ 38 uur per week

Allround Schilder omgeving

Borculo / 37,5 uur per week