Voor de werkgever

Voor de werkgever

DWL Techniek is een technisch uitzendbureau dat haar personeel door heel Nederland uitzend en/of detacheert. Wij staan voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. U doet bij DWL Techniek zaken met mensen die verstand van zaken hebben en daarnaast zelf uit de technische sector komen. 

Echte vakmensen

Zoekt u betrouwbaar personeel tegen aantrekkelijke tarieven? Dan bent u bij DWL Techniek aan het juiste adres. Wij leveren Nederlands sprekend technisch personeel. Ons technisch personeel heeft een gedegen technische opleiding gevolgd en ze zijn te omschrijven als echte vakmensen. 

Welke branches zijn wij werkzaam?

Wij kunnen u technisch personeel leveren voor zowel tijdelijke projecten als voor de lange termijn. DWL Techniek is gespecialiseerd in het leveren van personeel in de volgende branches:

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Papierindustrie
  • Petrochemische industrie
  • Olie, gas en energie industrie
  • Installatietechniek
  • Machine en apparatenbouw

Staat uw branche hier niet bij? In overleg kunnen wij ook zorgen voor vakmensen in andere technische branches. Neem hiervoor contact met ons op. 

Betrouwbare partner

DWL Techniek is aangesloten bij de NBBU. Daarnaast zijn wij in het bezit van het SNA keurmerk en VCU certificaat. Ook vinden wij het belangrijk dat de gemaakte afspraken met u worden nagekomen. Wanneer u technisch personeel heeft gevraagd, staat er altijd een goede vakkracht klaar. Mocht iemand onverwacht uitvallen, sturen wij tijdig een waardige vervanger. 

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact op door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen of door ons te bellen.