Vacatures Schilder

Vacatures Schilder

Wij helpen u direct verder!
Neem contact op 0545 - 217 017

Direct solliciteren op onze vacatures voor schilders

Ben jij een schilder en ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Dan ben je bij DWL Techniek aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig vacatures voor schilders. Bekijk de vacatures boven aan de pagina. Heb jij jouw toekomstige baan gevonden? Solliciteer dan direct via onze website. 

Allround schilder, binnenschilder of buitenschilder

Ben jij een allround schilder of ben je juist gespecialiseerd in binnen- of buiten schilderwerken? Voor onze opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar verschillende soorten schilders. Wat voor schilder je ook bent, wij helpen jou graag verder met  het vinden van jouw toekomstige baan. 

Wat doet een schilder? 

Een schilder is iemand die houtwerk, beton, kunststof en vele andere materialen van verf kan voorzien. Andere taken van een schilder zijn renovatie, reparatie, behangen en glaszetten. Als schilder ben je in de zomer vaak buiten aan het werk en in de winter zijn er vaak binnen projecten. Voordat je kan schilderen, dien je het te schilderen oppervlak vetvrij te maken door middel van schuren en afkrabben van een eventuele oude verflaag.

Waaraan moet een goede schilder voldoen?

Ben jij als schilder in het bezit van de onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

  • Een afgeronde schildersopleiding;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs;
  • VCA diploma is een pre.

De juiste certificaten/diploma’s

Beschik jij over een schildertalent maar mis je de juiste certificaten/diploma’s? Gemotiveerde schilders willen wij graag de kans geven om de juiste certificaten en/of diploma’s te behalen en jouw talent kunt laten zien bij één van onze opdrachtgevers. Voor ons is het namelijk belangrijk dat wij echte vakmensen aan het werk hebben. 

Wij horen graag van je

Staat jouw (nieuwe) baan niet tussen de vacatures voor schilders? Wanneer je een schildertalent bent willen wij alsnog graag met jou in contact komen. Je kan jouw CV achterlaten of bel met Remon Kok (06 13875500) om te bespreken wat er mogelijk is.