Vacatures Monteur

Vacatures Monteur

Wij helpen u direct verder!
Neem contact op 0545 - 217 017

Solliciteer direct op onze monteur vacatures 

Ben jij op zoek naar vacatures voor monteurs? Dan zit je bij DWL Techniek goed. Wij hebben regelmatig vacatures voor monteurs bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Je kan de vacatures bekijken op onze website. Zit jouw toekomstige baan erbij? Solliciteer dan direct online. 

Montage monteur, Elektromonteur of CV monteur

Wij zijn regelmatig op zoek naar verschillende soorten monteurs voor onze opdrachtgevers. Of je nu een montage monteur, elektromonteur of CV monteur bent, wij helpen jou graag verder bij het vinden van de juiste baan. Naast montage monteur, elektromonteur of CV monteur helpen wij ook graag andere type monteurs bij de zoektocht naar geschikte baan.  

Wat doet een monteur?

Een monteur stelt componenten samen tot een technisch functioneel geheel. Uiteraard zijn er diverse soorten monteurs zoals installatiemonteurs, automonteurs en elektramonteurs. Over het algemeen vallen monteurs in twee categorieën: werktuigbouwkundige monteurs en elektrotechnische monteurs. Als monteur kun je zowel op locatie aan de slag zijn als in een werkplaats.

Waaraan moet een monteur voldoen?

Wil jij aan de slag als monteur? Wanneer je voldoet aan de onderstaande eisen ben jij de monteur die wij zoeken! 

  • Jij bent gedreven en creatief;
  • Jij hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Jij hebt aantoonbare werkervaring;
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

Cursussen en trainingen

Wij vinden het belangrijk dat al onze monteurs de juiste kennis in huis hebben om een goede vakman te zijn. Daarom bieden wij onze monteurs regelmatig cursussen en trainingen aan om jouw kennis in het vakgebied bij te spijkeren. Heb jij de juiste kennis nog niet in huis? DWL Techniek wil jou graag de kans geven om de juiste diploma’s en certificaten te halen, zodat je als vakman aan de slag kunt gaan bij één van onze opdrachtgevers. 

We horen graag van jou

Zit de geschikte baan voor jou niet tussen de vacatures voor monteurs? Wij hebben altijd plek voor goede monteurs en komen graag met jou in gesprek. Laat je CV achter of bel met Remon Kok (06 13875500) om de mogelijkheden te bespreken.