Vacatures Constructiebankwerker

Vacatures Constructiebankwerker

Wij helpen u direct verder!
Neem contact op 0545 - 217 017

Solliciteer op onze vacatures voor constructiebankwerkers

Ben je een constructiebankwerker en op zoek naar een (nieuwe) baan?  Dan kan DWL Techniek jou verder helpen. Wij bieden regelmatig vacatures voor constructiebankwerkers aan. Bekijk de vacatures boven aan de pagina. Zit jouw toekomstige baan erbij? Solliciteer dan direct via onze website. 

Andere kwaliteiten naast constructiebankwerker

Heb jij ervaring als constructiebankwerker, maar heb jij ook nog andere kwaliteiten of specialisaties? Wij zijn regelmatig op zoek naar constructiebankwerkers die ook gespecialiseerd zijn in een ander vakgebied, zoals lassen. Wil jij een volgende stap zetten in jouw loopbaan als constructiebankwerker? Bekijk dan onze vacatures voor constructiebankwerkers, maar mis ook zeker niet onze vacatures voor lassers

Wat doet een constructiebankwerker?

Een constructiebankwerker stelt items samen ten behoeve van constructies zoals plaatmateriaal, profielen of frames. Als constructiebankwerker ben je breed opgeleid, je dient te kunnen zagen, boren, knippen, kanten en te lassen. Bovendien moet een constructiebankwerker goed tekening kunnen lezen.

Waar moet een goede constructiebankwerker aan voldoen?

Herken jij jezelf in de onderstaande eisen en ben jij een constructiebankwerker? Dan zoeken wij jou!

  • Jij hebt de opleiding constructiebankwerker niveau 2 gevolgd;
  • Zelfstandig vanaf tekening kunnen samenstelllen en aflassen;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer;
  • In het bezit van een VCA diploma.

Wij kunnen zorgen voor de juiste diploma’s

Wij vinden het belangrijk dat we goede vakmensen aan het werk hebben bij onze opdrachtgevers. Vakmensen die verstand van zake hebben. Heb jij nog niet alle juiste diploma’s en/of certificaten, maar wil je wel aan de slag als constructiebankwerker? Wij bieden gemotiveerde (vak)krachten de mogelijkheid om deze te behalen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Wij horen graag van je

Heb jij de vacatures voor constructiebankwerkers bekeken, maar zit jouw baan er niet tussen? Wij hebben altijd werk voor goede constructiebankwerkers en komen graag met jou in gesprek. Laat je CV achter of bel met Remon Kok (06 13875500) om de mogelijkheden te bespreken.