Privacy Statement DWL Techniek

Privacy Statement DWL Techniek

Met dit privacy statement willen we transparant zijn over de persoonsgegevens die wij verzamelen en voor welke doeleinden we deze gebruiken. Wij verwerken alle persoonsgegevens zodat deze in overeenstemming zijn met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. DWL Techniek slaat alleen persoonlijke gegevens op die direct afkomstig zijn van de betrokkene en die door hem of haar verstrekt zijn. Dit privacy statement is van toepassing wanneer u onze website bezoekt of gebruik maakt van onze diensten. 

Cookies

Voor een optimale werking van onze website maar ook voor analytische doeleinden maken wij gebruik van cookies op onze website. Graag lichten wij u hieronder toe welke cookies gebruikt worden en met welk doel deze cookies worden geplaatst. Mocht u meer specifieke informatie wensen met betrekking tot de cookies, dan verwijzen wij u graag naar onze cookieverklaring.  

Google Analytics 

DWL Techniek maakt gebruik van Google Analytics om inzicht te krijgen in het gebruik van de website zodat we deze kunnen optimaliseren voor gebruikers. Door middel van de Google Analytics Cookies worden pseudo-anonieme persoonsgegevens van bezoekers opgeslagen in Google Analytics. Pseudo-anonieme persoonsgegevens zijn: locatie, besturingssysteem, browser, soort apparaat (tablet, mobiel of desktop), pagina’s die bekeken worden, hoe de bezoeker binnen is gekomen op de website en de tijdsduur van het verblijf op de website. Een IP-adres is bijvoorbeeld niet zichtbaar en valt daarmee ook niet te herleiden naar een persoon. Zowel DWL Techniek als de betrokken medewerkers van ingeschakelde dienstverleners kunnen bij deze persoonsgegevens. In het privacy statement  van Google kunt u informatie vinden over de beveiliging van uw persoonsgegevens. DWL Techniek heeft een verwerkingsovereenkomst met Google Analytics om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. 

Yandex

DWL Techniek maakt gebruikt van Yandex Metrica om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en om deze te kunnen optimaliseren voor gebruikers. Door middel van Yandex cookies worden pseudo-anoniemen persoonsgegevens van bezoekers opgeslagen in Yandex. Pseudo-anonieme gegevens zijn recordings van  bezoeken. Recordings worden maximaal 2 weken opgeslagen. Betrokken medewerkers van een ingeschakelde dienstverlener hebben toegang tot bij deze persoonsgegevens. In het privacybeleid van Yandex kunt u informatie vinden over de beveiliging van uw persoonsgegevens. 

Contactformulier

Wanneer u contact met ons wil, kunt u op de website een contactformulier invullen. De ingevoerde persoonsgegevens in het contactformulier worden versleuteld verwerkt. Wanneer u een contactformulier invult, hebben wij de volgende persoonsgegevens van u nodig: naam, adres, postcode, plaats, e-mailadres, telefoonnummer en bericht. Op deze wijze kunnen we contact met u opnemen en onderhouden. Zowel DWL Techniek als betrokken medewerkers van ingeschakelde dienstverleners kunnen bij deze persoonsgegevens. Wij delen de persoonsgegevens met de door ons ingeschakelde dienstverleners om hun werkzaamheden voor ons  correct en efficiënt te kunnen uitvoeren. Wij hebben een verwerkingsovereenkomst de ingeschakelde dienstverleners om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens. Wanneer het contactformulier is afgehandeld worden uw persoonsgegevens binnen een jaar bij zowel ons als bij derden verwijderd.

Plaats je CV

Wanneer er geen geschikte vacature tussen het aanbod staat, kunt u uw CV achter laten bij DWL Techniek via het formulier op de website. De persoonsgegevens ingevoerd in het formulier plaats je CV worden versleuteld verwerkt. Wanneer u het formulier plaats je CV invult, hebben wij de volgende persoonsgegevens van u nodig: voornaam, achternaam, e-mailadres, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, CV en overige informatie. Op deze wijze kan DWL Techniek kijken of er mogelijkheden zijn voor u om via DWL Techniek te werken en om contact met u op te nemen. Zowel DWL Techniek als betrokken medewerkers van ingeschakelde dienstverleners kunnen bij deze persoonsgegevens. Wij delen de persoonsgegevens met de door ons ingeschakelde dienstverleners om hun werkzaamheden voor ons  correct en efficiënt te kunnen uitvoeren. Wij hebben een verwerkingsovereenkomst de ingeschakelde dienstverleners om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens. Wanneer u uw CV achter laat en niet in dienst treed bij DWL Techniek, worden uw persoonsgegevens binnen een jaar bij zowel ons als bij derden verwijderd. Wanneer u wel in dienst treed bij DWL Techniek en u na een tijd uit dienst treed, worden de persoonsgegevens na 7 jaar bij zowel ons als bij derden verwijderd, deze termijn is wettelijk verplicht vanuit de belastingdienst. 

Solliciteer nu

U kunt via onze website solliciteren op de openstaande vacatures van DWL Techniek. De persoonsgegevens ingevoerd in het formulier solliciteer nu worden versleuteld verwerkt. Wanneer u het formulier solliciteer nu invult, hebben wij de volgende persoonsgegevens van u nodig: voornaam, achternaam, e-mailadres, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, CV en motivatie. Op deze wijze kan DWL Techniek beoordelen of u geschikt bent voor de vacature waarop u solliciteert en om contact met u op te nemen.  Zowel DWL Techniek als betrokken medewerkers van ingeschakelde dienstverleners kunnen bij deze persoonsgegevens. Wij delen de persoonsgegevens met de door ons ingeschakelde dienstverleners om hun werkzaamheden voor ons  correct en efficiënt te kunnen uitvoeren. Wij hebben een verwerkingsovereenkomst de ingeschakelde dienstverleners om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens. Wanneer u solliciteert en niet in dienst treed bij DWL Techniek, worden uw persoonsgegevens binnen een jaar bij zowel ons als bij derden verwijderd. Wanneer u wel in dienst treed bij DWL Techniek en u na een tijd uit dienst treed, worden de persoonsgegevens na 7 jaar bij zowel ons als bij derden verwijderd, deze termijn is wettelijk verplicht vanuit de belastingdienst. 

Gegevens van kinderen onder 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft geen intentie persoonsgegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van hun ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er persoonsgegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via de contactgegevens onderaan dit privacy statement, dan verwijderen wij de betreffende informatie.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door DWL Techniek en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u bezitten n in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een schriftelijk verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar de contactgegevens onderaan dit privacy statement. 

Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw verzoek, maar in ieder geval binnen vier weken. Wij verzoeken u bij dit verzoek een kopie identiteitsbewijs te voegen. Let wel, u dient uw BSN-nummer, alsook onderaan op uw identiteitsbewijs, te markeren. Verder dient u op uw kopie te vermelden dat de kopie wordt verstrekt ten behoeve van bovenstaand verzoek. Alleen op deze wijze kunnen wij ervoor zorgdragen dat alleen u toegang krijgt tot uw persoonsgegevens.  

DWL Techniek heeft geen invloed op het gebruik van gegevens door sociale media. Uit gegevens van Google Analytics en Yandex kunnen wij geen herleidbare persoonsgegevens verkrijgen, deze kunnen wij ook niet voor u aanpassen. 

Wij  willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heef om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

DWL Techniek neemt de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zo maakt DWL Techniek gebruik van encryptie door een SSL-layer, zorgen wij ervoor dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatige gecontroleerd worden. Als u het idee hebt dat uw persoonsgegevens toch niet goed beveiligd zijn of wanneer er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via de contactgegevens onderaan dit privacy statement.

Vragen en/of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacy statement? Dan kunt u contact opnemen via  de contactgegevens onderaan dit privacy statement.

Contactgegevens

DWL Techniek
Lebbenbruggedijk 2
7271 EH Borculo
Tel: 0545 – 217 017
info@dwltechniek.nl