Overige vacatures

Overige vacatures

Wij helpen u direct verder!
Neem contact op 0545 - 217 017

Solliciteer direct op onze technische vacatures

Heb jij jouw toekomstige baan niet gevonden tussen alle vakgebieden? Naast deze vakgebieden heeft DWL Techniek regelmatig andere technische vacatures. Bekijk de vacatures boven aan de pagina. Zit hier jouw toekomstige baan wel bij? Solliciteer dan direct via onze website. 

CNC vacatures en aankomende vakkrachten

Wij zijn trots op de werkgevers waar wij mee samenwerken. Door onze ervaring beschikken we over een uitgebreid netwerk van technische vacatures in Nederland. Onder overige vacatures vind je onder andere de volgende technische beroepen: 

  • CNC vacatures;
  • Aankomende vakkrachten
  • Assemblage medewerker
  • Zager

Certificaat en/of diploma halen?

Je bent nooit uitgeleerd. Ook voor de overige vacatures biedt DWL Techniek opleidingen, cursussen en trainingen aan zodat jij de juiste certificaten en diploma’s hebt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze vakmensen weten waar ze over praten en in het bezit zijn van de juiste certificaten en diploma’s. 

We komen graag in contact met jou

Ben jij technisch onderlegd, maar staat ook hier de juiste vacature niet voor jou bij? Wij zijn altijd op zoek naar technische vakmensen en willen kijken wat we voor jou te bieden hebben. Jouw CV kun je hier achterlaten. Liever direct contact? Bel dan met Remon Kok (06 13875500) om de mogelijkheden te bespreken.