home

Afspraak is afspraak

Hoge kwaliteit opleidingen

Gezonde werkomgeving

Wanneer je overweegt om een lascursus te volgen, open je de deur naar een wereld vol technische mogelijkheden. Een lascursus is niet alleen de perfecte manier om kennis te maken met het vak, maar ook om jouw bestaande vaardigheden te verfijnen. Bij DWL Techniek in Borculo begrijpen we hoe belangrijk een solide basis is, en daarom bieden onze lascursussen jou de theorie én praktijk die je nodig hebt om te excelleren in dit vakgebied.

Ontwikkel je lasvaardigheden met onze lascursussen!

De meerwaarde van een lascursus

Als uitzendbureau beschikken we over een ruim aanbod aan interessante opdrachtgevers door heel Nederland. Voor onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar ervaren gecertificeerde lassers. Ben jij jong en gedreven, maar beschik je niet over de juiste diploma’s? Volg dan onze lascursus. Door middel van onze lascursus bouw je verder aan je vakbekwaamheid, veiligheidskennis en technische inzicht. Het volgen van een lascursus zorgt ervoor dat je up-to-date blijft met de laatste technieken en normen binnen de lasindustrie.

Schrijf je nu in en volg onze cursus

Behaal nu je lascertificaat en solliciteer op onze vacatures als lasser. Door je in te schrijven voor een lascursus via ons uitzendbureau, zet je een belangrijke stap naar een toekomst als gekwalificeerde lasser. Onze lascursussen zijn de brug naar een carrière waarin je trots kunt zijn op het werk dat je levert. Plaats nu je cv en schrijf je in.