home

Actuele vacatures

Wil jij het maken in de metaaltechniek? Dat kan bij DWL Techniek!

Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt!

DWL Techniek verwelkomt nieuw metaaltalent: werk, leer en ontwikkel je verder als vakkracht!”

De vraag naar gekwalificeerde vakkrachten overstijgt momenteel het aanbod. Deze situatie biedt echter een unieke kans voor zowel volwassenen met basiskennis van het lassen als jonge aankomende vakkrachten met een basisopleiding. DWL Techniek is vastberaden om nieuwe talentvolle vakkrachten de kans te geven om hun vaardigheden en carrière in de metaaltechniek te ontwikkelen.

Volwassenen met basiskennis.

Volwassenen die al beschikken over basiskennis van het lassen, krijgen bij DWL Techniek de mogelijkheid om hun ervaring te verfijnen en door te groeien naar (nieuw) vakmanschap in de metaaltechniek. Ze kunnen hun vaardigheden benutten en tegelijkertijd nieuwe technieken en geavanceerde apparatuur leren kennen. DWL Techniek biedt een omgeving waarin ze kunnen gedijen, nieuwe uitdagingen kunnen aangaan en een solide toekomst kunnen opbouwen.

Jonge aankomend talent.

Daarnaast richt DWL Techniek zich ook op jonge aankomende vakkrachten met een basisopleiding. Door hen te voorzien van hoogwaardige training en begeleiding, stelt DWL Techniek hen in staat om hun technische kennis uit te breiden en hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Door te investeren in de nieuwe generatie vakkrachten, draagt DWL Techniek bij aan een duurzame toekomst in de metaaltechniek. Deze jonge talenten krijgen niet alleen de mogelijkheid om waardevolle praktijkervaring op te doen, maar ook om zich te specialiseren in specifieke vakgebieden binnen de metaaltechniek.

Bij DWL Techniek geloven we dat het aantrekken van nieuwe talentvolle vakkrachten cruciaal is voor de groei van zowel individuen als de sector als geheel. Daarom nodigen we enthousiaste volwassenen en jonge aankomende vakkrachten uit om zich bij ons aan te sluiten en deel uit te maken van een boeiende gemeenschap van metaaltechniekprofessionals. Samen kunnen we de uitdaging van het personeelstekort overwinnen en een solide en veelbelovende toekomst creëren in de metaaltechniek.

Grijp deze kans en ontdek de vele kansen en mogelijkheden die DWL Techniek te bieden heeft.  

Wie zijn wij?

Jong, professioneel en flexibel. Dat is DWL Techniek. Wij staan voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Normen en waarden zijn hoog in het vaandel bij ons. Bij ons geldt dan ook, afspraak is afspraak. Onze uitzendkrachten krijgen dan ook altijd het loon op tijd uitbetaald. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze uitzendkrachten eerlijk, gezond en veilig werken. Ook investeren wij in bijscholing. Wij kunnen onze mensen diverse opleidingen, cursussen en trainingen aanbieden.

Allround pijpfitter voor diverse projecten

heel Nederland

Lasser TIG en MIG/MAG

Groenlo / 40 uur per week

Gecertificeerd lasser TIG/MIG/MAG

heel Nederland

Koeltechnisch (service) monteur

heel Nederland 

Monteur elektrotechniek

heel Nederland