Werkplaatschef

  • OpleidingsniveauMBO
  • LocatieUlft
  • Uren per week40
  • VakgebiedVacatures Monteur

Wat ga je doen?

Als werkplaatschef ben je samen met een klein team verantwoordelijk voor de (op)bouw van machines/productielijnen in de werkplaats. Aan de hand van een grove planning werk je de detailplanning voor de werkplaats uit waarbij je de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk inzet. In samenwerking met je collega werkplaatschef zorg je ervoor dat alle vakmannen (lassen, verspaning, magazijn en assemblage) dagelijks weten wat van hen verwacht wordt. Je schiet te hulp bij technische en organisatorische vraagstukken, bewaakt de uitvoering van werkzaamheden volgens planning en stuurt zo nodig bij. Onze vakmannen werken heel zefstandig, daar waar nodig instrueer, coach en motiveer jij hen bij de uitvoering van het werk. Je legt uiteindelijk verantwoording af aan de productieleider maar hebt, net als je collega's, vrijheid en regelruimte in het werk.

Waar moet je aan voldoen?

  • Technische kennis door opleiding (mbo-4 MTS of WTB) of relevante ervaring;
  • Ervaring in een uitvoerende en aansturende rol binnen de machinebouw of vergelijkbaar
  • Ervaring met het werken met ERP-systemen (ISAH)
Werkplaatschef

Wat bieden wij?

Een fijne fulltime baan binnen een informeel en gezond bedrijf. in de werkomgeving ben jij een belangrijke bron van informatie voor alle collega's van diverse afdelingen.

Wie zijn wij?

Jong, professioneel en flexibel. Dat is DWL Techniek. Wij staan voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Normen en waarden zijn hoog in het vaandel bij ons. Bij ons geldt dan ook, afspraak is afspraak. Onze uitzendkrachten krijgen dan ook altijd het loon op tijd uitbetaald. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze uitzendkrachten eerlijk, gezond en veilig werken. Ook investeren wij in bijscholing. Wij kunnen onze mensen diverse opleidingen, cursussen en trainingen aanbieden.

Hoe kun je solliciteren?

Vul gemakkelijk ons sollicitatieformulier in om te solliciteren op deze functie.

Solliciteer nu
Vragen of meer informatie?
0545 - 217 017 Neem contact op