Vacatures techniek MBO

Vacatures techniek MBO

Heb jij een MBO diploma en wil jij werken in de techniek? DWL Techniek heeft interessante technische vacatures voor jou. Wij bieden vacatures in de techniek aan op verschillende MBO niveaus, van niveau 1 tot en met niveau 4. Bekijk onze technische vacatures. Zit jouw toekomstige baan erbij? Solliciteer dan direct via onze website.

Vacatures voor lassers, constructiebankmedewerkers of monteurs

DWL Techniek biedt MBO vacatures aan in verschillende vakgebieden in de techniek bij opdrachtgevers door heel Nederland. Onze vakgebieden zijn voornamelijk:

Zit jouw technisch vakgebied er niet bij? Wij bieden ook MBO vacatures aan in andere technische vakgebieden. Bekijk hiervoor onze overige vacatures

Wie is DWL Techniek?

Jong, professioneel en flexibel. Dat is DWL Techniek, een technisch uitzendbureau. DWL Techniek staat voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Normen en waarden staan hoog in het vaandel bij ons. Bij ons geldt dan ook, afspraak is afspraak. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze uitzendkrachten eerlijk, gezond en veilig werken. 

Opleidingen en/of certificaten

Wij vinden het belangrijk dat onze vakmensen de juiste diploma’s en certificaten hebben en weten waar ze over praten. Heb jij een technische MBO opleiding gevolgd, maar is dit niet voldoende om aan de slag te gaan bij een van onze opdrachtgevers? Wij bieden opleidingen aan wanneer jij gemotiveerd bent om te werken in de techniek. Mis jij certificaten? Bijvoorbeeld een VCA certificaat? Dan bieden we jou ook de kans om deze met onze hulp te halen. 

We horen graag van jou

Heb jij tussen de vacatures MBO techniek niet gevonden wat je zoekt? Wij zijn altijd op zoek naar technische vakmensen met een MBO diploma en komen graag met jou in gesprek. Laat je CV achter of bel met Remon Kok (06 138 755 00) om de mogelijkheden te bespreken.