Vacatures Project Manager/Engineer

Vacatures Project Manager/Engineer

Wij helpen u direct verder!
Neem contact op 0545 - 217 017

Solliciteer direct op onze vacatures voor project manager/engineer

Ben jij project manager of project engineer en ben je klaar voor een (nieuwe) stap in je carrière? Dan ben je bij DWL Techniek op de juiste plek. Wij hebben regelmatig vacatures voor project managers en engineers. Bekijk de vacatures op onze website. Zit jouw (nieuwe) baan erbij? Via onze website kan je direct solliciteren. 

Project manager of project engineer?

Wanneer je een technische opleiding hebt gevolgd, kan je aan het werk gaan als project engineer. Jij bent vanaf de calculatie tot aan de technische afronding verantwoordelijk voor de veiligheid, voortgang, kosten en kwaliteit van jouw project. Een project manager heeft de leiding over meerdere projecten waar project engineers aan werken. Als project manager werk je voorstellen en de planning uit, organiseert de projecten en zorgt voor de uitvoering. 

Waaraan moet een goede project manager/engineer aan voldoen?

Wil jij aan de slag als project manager? Wanneer je aan de onderstaande eisen voldoet zij wij op zoek naar jou!

  • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Jij hebt voldoende overtuigingskracht;
  • Jij bent sterk in stakeholdermanagement op verschillende niveaus.

Herken je jezelf meer in de onderstaande eisen? Dan ben jij de project engineer die wij zoeken!

  • Jij bent een gedreven, creatief en ondernemend persoon;
  • Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Jij kunt goed samenwerken.

De juiste certificaten/diploma’s 

Ben jij een echt vakmens op het gebied van project manager/engineer? Maar mis je een certificaat en/of diploma? Gemotiveerde (vak)mensen willen wij altijd te hulp schieten. We kunnen je ondersteunen bij het behalen van de juiste opleiding of cursus, zodat je de juiste certificaten en diploma's alsnog heb en aan de slag kunt bij één van onze opdrachtgevers in Nederland. 

We horen graag van jou

Staat jouw (nieuwe)  baan niet tussen de vacatures voor project manager/engineer? Wij zijn alsnog op zoek naar jou en komen graag met je in gesprek. Laat jouw CV achter of bel met Remon Kok (06 13875500) om de mogelijkheden te bespreken.