Vacatures lasser Achterhoek

Vacatures lasser Achterhoek

Solliciteer direct op onze vacatures voor lassers in de Achterhoek

Ben jij op zoek naar vacatures voor lassers in de Achterhoek? Dan ben je bij DWL Techniek aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig vacatures voor (gecertifieerde) lassers bij diverse opdrachtgevers in de Achterhoek. Bekijk de vacatures op onze website. Zit jouw toekomstige baan erbij? Solliciteer dan direct online. 

Allround, TIG of MIG/MAG lasser

Voor onze opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar verschillende soorten lassers in de Achterhoek. Of je een allround lasser, TIG lasser of MIG/MAG lasser bent, DWL Techniek kan jou verder helpen met het vinden van de juiste baan. Ben je naast lasser ook gespecialiseerd in een ander vakgebied, zoals pijpfitten? DWL Techniek heeft regelmatig vacatures voor lassers in combinatie met andere werkzaamheden of specialisaties. Bekijk hiervoor de vacatures voor lassers, maar mis de vacatures voor constructiebankwerkers of fitters ook zeker niet.  

Wat doet een lasser?

Als lasser las je materialen als staal, aluminium en RVS aan elkaar. Lassen is een verbindingstechniek waardoor je platen, balken en leidingwerk permanent aan elkaar kunt verbinden. De te lassen materialen worden door hitte vloeibaar gemaakt om zo een zo stevig mogelijke verbinding te krijgen. Bij het lassen kan er gebruik worden gemaakt van toevoegmateriaal. Dit toevoegmateriaal heeft invloed op de las en het lasproces.

Er zijn verschillende soorten lasprocessen, bijvoorbeeld TIG lassen, MIG/MAG lassen, Elektrode lassen en Autogeen lassen.  Bij TIG en Autogeen lassen dien je het toevoegmateriaal handmatig toe te voegen, bij MIG/MAG lassen komt het toevoegmateriaal uit een soort pistool en bij Elektrode lassen smelt de elektrode af die je daarna kunt vervangen.

Waaraan moet een lasser voldoen?

Ben je een lasser en herken jij je in de onderstaande eisen? Dan ben jij de lasser waar wij op zoek naar zijn! 

  • In het bezit van een (geldig) lascertificaat;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs;
  • In het bezit van een VCA diploma.

Lascertificaat

Wij vinden het belangrijk dat al onze lassers gecertificeerd zijn. Heb jij een lascertificaat, maar is deze verlopen? Of heb je nog geen lascertificaat, maar wil je dit wel graag  behalen? Wij bieden (ervaren) lassers graag de kans om de juiste (hernieuwde) lascertificaten te behalen, zodat je aan de slag kunt als lasser bij één van onze opdrachtgevers. Daarnaast is het ook mogelijk een VCA-diploma te halen via DWL Techniek, wanneer je deze nog niet hebt. 

We horen graag van je

Zit een geschikte baan voor jou niet tussen de vacatures voor lassers? Voor goede lassers uit de Achterhoek hebben wij altijd werk. We komen graag met jou in gesprek. Laat jouw CV achter of bel met Remon Kok (06 13875500) om de mogelijkheden te bespreken.