Vacatures Kraanmachinist

Vacatures Kraanmachinist

Wij helpen u direct verder!
Neem contact op 0545 - 217 017

Solliciteer online op onze vacatures voor kraanmachinist

Ben jij kraanmachinist en zoek je een (andere) baan? DWL Techniek heeft regelmatig vacatures voor kraanmachinisten bij diverse opdrachtgevers in heel Nederland. De vacatures zijn te vinden op onze website. Zit jouw toekomstige baan erbij? U kunt direct online solliciteren. 

Machinist mobiele kraan, autolaadkraan of mobiele torenkraan

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar verschillende soorten kraanmachinisten. Bent u een machinist op een mobiele kraan, autolaadkraan of mobiele torenkraan? Wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar een geschikte baan. 

Wat doet een kraanmachinist?

Bij de bouw heb je vaak een kraanmachine nodig om grote en zware materialen te verplaatsen. Deze materialen worden opgetild door een kraan, zoals een mobiele kraan of mobiele torenkraan, en op de juiste plaats neergezet. Daarnaast kan een kraanmachinist ook graafwerkzaamheden uitvoeren, zoals bij het uitlijnen van taluds. 

 Waaraan moet een kraanmachinist aan voldoen?

Herken jij jezelf in de onderstaande eisen en ben jij een kraanmachinist? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

  • Geldig BE of CE rijbewijs met code 95 
  • TCVT certificaat 
  • Geldig VCA certificaat
  • Flexibel, stressbestendig en geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden

Mis je de juiste diploma’s? 

Wij vinden  het belangrijk dat er goede vakmensen aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers. Beschik jij niet over een VCA certificaat of het juiste TCVT certificaat? Gemotiveerde (vak)mensen willen wij een kans bieden om de juiste certificaten en diploma’s te behalen. Daarmee kan jij aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. 

Wij horen graag van je

Staat jou baan niet tussen de vacatures voor kraanmachinist? Wij helpen jou toch graag verder, we hebben altijd werk voor goede kraanmachinisten. Laat jouw CV achter of bel met Remon Kok (06 13875500) om de mogelijkheden te bespreken.