Vacatures fitter omgeving Mill

Vacatures fitter omgeving Mill

Direct solliciteren op onze vacatures voor fitters in omgeving Mill

Ben jij op zoek naar vacatures voor fitters in de omgeving van Mill? Dan ben je bij DWL Techniek aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig vacatures voor fitters in de omgeving van Mill. Bekijk de vacatures op onze website. Zit jouw toekomstige baan erbij? Solliciteer dan direct online.

Pijpfitter of instrumentatiefitter

Voor onze opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar verschillende soorten fitters in de omgeving van Mill. Ben jij een pijpfitter of instrumentatiefitter? Wij kunnen jou helpen met het vinden van jouw (nieuwe) baan. Ben je naast fitter ook gespecialiseerd in een ander vakgebied, zoals lassen? DWL Techniek biedt regelmatig vacatures voor fitters aan in combinatie met andere werkzaamheden. Wil jij een volgende stap zetten in jouw loopbaan als fitter? Bekijk dan onze vacatures voor fitters, maar mis ook zeker niet onze vacatures voor lassers.

Wat doet een fitter?

Pijpfitter

Een pijpfitter fit vaak een pijpleidingtraject aan elkaar door middel van flensverbindingen aan het uiteinde.  Bochten en T-stukken dien je op de juiste plek in of aan het leidingwerk te plaatsen om vanuit daar weer verder te bouwen. Uiteraard dien je als pijpfitter zelfstandig het leidingwerk in te meten van punt a naar b. Vanaf een tekening kun je de leidingdiameters en leidingloop aflezen. Het is dus belangrijk dat een pijpfitter tekening kan lezen. Over het algemeen stroomt er vloeistof of gas door het leidingwerk, de druk die op de leiding komt te staan en de hoeveelheid volume die verpompt moet worden bepaald de leidingdiameter.

Instrumentatiefitter

Een instrumentatiefitter werkt vaak in de olie- en gas industrie of procesindustrie. Het werk van een instrumentatiefitter is nauwkeuriger dan van een pijpfitter. Het leidingwerk is vele malen kleiner dan dat van een pijpfitter en dit kleine leidingwerk wordt handmatig gebogen met een buigijzer. Aangezien veel meet- en regelsystemen elektronisch zijn, is het een pre dat een instrumentatiefitter verstand heeft van elektronica. Als instrumentatiefitter dien je elektrische schema’s te kunnen lezen zodat je weet welk component op welke plek geplaatst moet worden.

Waaraan moet een goede fitter voldoen?

Wil je aan de slag als fitter en voldoe je aan de onderstaande eisen? Dan ben jij de fitter die wij zoeken!

  • In bezit van een VCA diploma;
  • In bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer;
  • Jij hebt aantoonbare werkervaring;
  • Als instrumentatiefitter is het een pre dat je in het bezit bent van een Swagelok certificaat.

Mis je de juiste diploma’s?

Wij vinden het belangrijk om goede vakmensen aan het werk te hebben bij onze opdrachtgevers. Beschik je nog niet over een VCA diploma of een fitter diploma? Wij bieden gemotiveerde (vak)mensen de kans om de juiste certificaten en diploma’s te behalen. Daarmee kan jij aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

We horen graag van je

Zit een geschikte baan voor jou niet tussen de vacatures voor fitters? Voor goede fitters uit de omgeving van Mill hebben wij altijd werk. We komen graag met jou in gesprek. Laat jouw CV achter of bel met Remon Kok (06 13875500) om de mogelijkheden te bespreken.