Vacatures Paneelbouwer omgeving Almelo

Vacatures Paneelbouwer omgeving Almelo

Direct solliciteren op onze vacatures voor paneelbouwers in de omgeving Almelo

Wanneer je op zoek bent naar vacatures voor paneelbouwers in de omgeving Almelo, ben je bij ons aan het juiste adres. DWL Techniek heeft regelmatig vacatures voor paneelbouwers in de omgeving van Almelo. De vacatures zijn te vinden op de website. Zit er een baan tussen die jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan direct online.

Ga aan het werk bij een van onze opdrachtgevers

Als paneelbouwer bij DWL Techniek word je ingezet bij één van onze opdrachtgevers in de omgeving Almelo. Je zult zowel in de werkplaats van de opdrachtgever werken, maar ook bij klanten op bezoek gaan om de panelen te installeren. Klinkt dit als de perfecte baan voor jou?

Waaraan moet een paneelbouwer voldoen?

Ben jij een paneelbouwer en voldoe je aan de onderstaande eisen? Dan willen wij graag met jou in contact komen want jij bent de paneelbouwer die wij zoeken!

  • Jij kunt elektrische schema's lezen;
  • Jij hebt een afgeronde opleiding in de techniek richting elektra;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma.

De juiste vakmensen

Wij vinden het belangrijk dat wij vakmensen aan het werk hebben bij onze opdrachtgevers. Op het gebied van opleidingen en cursussen staan wij achter onze uitzendkrachten en, in goed overleg met de opdrachtgever, is er veel mogelijk. Dus mis jij de juiste diploma’s en/of certificaten om aan de slag te gaan als paneelbouwer? DWL techniek biedt gemotiveerde vakmensen de kans om de juiste diploma’s en certificaten te behalen, zodat wij jou kunnen inzetten bij één van onze opdrachtgevers.

We komen graag in contact met jou

Heb jij jouw (nieuwe) baan niet gevonden tussen onze vacatures voor paneelbouwers? Wij helpen je toch graag verder, we hebben namelijk altijd werk voor goede paneelbouwers uit de omgeving van Almelo en komen graag met je in contact. Laat jouw CV achter of bel met Remon Kok (06 13875500) om de mogelijkheden te bespreken.