Uitzendbureau lasser

Uitzendbureau lasser

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau voor lassers? Dan ben je bij DWL Techniek aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig vacatures voor (gecertifieerde) lassers, maar ook voor pijpfitters en monteurs bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Bekijk de vacatures voor lassers op onze website. Zit jouw toekomstige baan erbij? Solliciteer dan direct online. 

Afspraak is afspraak bij DWL Techniek

DWL Techniek staat voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Normen en waarden staan hoog in het vaandel bij ons. Bij ons geldt dan ook, afspraak is afspraak. Onze uitzendkrachten krijgen wekelijks het loon uitbetaald. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze uitzendkrachten eerlijk, gezond en veilig werken. 

Allround, TIG of MIG/MAG lasser

Voor onze opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar verschillende soorten lassers. Of je een allround lasser, TIG lasser of MIG/MAG lasser bent, DWL Techniek is het geschikte uitzendbureau voor lassers, maar ook voor bijvoorbeeld pijpfitters en monteurs.  

Waaraan moeten onze lasser voldoen?

Lassers die bij ons uitzendbureau komen werken, voldoen altijd aan de onderstaande eisen: 

  • In het bezit van een (geldig) lascertificaat;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs;
  • In het bezit van een VCA diploma.

Lascertificaat

Wij vinden het belangrijk dat al onze lassers gecertificeerd zijn, daarom investeren wij in ons personeel door middel van lasopleidingen. Heeft de sollicitant een lascertificaat, maar is deze verlopen? Of heeft de sollicitant nog geen lascertificaat, maar wil je dit wel graag behalen? Wij bieden (ervaren) lassers graag de kans om de juiste (hernieuwde) certificaten te behalen, waarmee de persoon aan de slag kunt als lasser bij één van onze opdrachtgevers. Naast lasopleidingen kunnen er ook diverse certificaten behaald worden, zoals Swagelok certificaat of heftruck certificaat.

We horen graag van je

Ben je op zoek naar een uitzendbureau voor lassers, pijpfitters of monteurs? We komen graag met jou in gesprek. Bekijk onze vacatures, laat jouw CV achter  of neem contact met ons op!