Uitzendbureau elektrotechniek

Uitzendbureau elektrotechniek

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau voor elektromonteurs? Dan zit je bij DWL Techniek goed. Wij hebben regelmatig vacatures in de elektrotechniek bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Bekijk de vacatures voor elektromonteurs op onze website. Zit jouw toekomstige baan erbij? Solliciteer dan direct online.

Vacatures voor de elektrotechniek

Wij zijn regelmatig op zoek naar elektromonteurs voor onze opdrachtgevers.  Elektromonteur wordt ook wel elektriciën of of monteur elektrotechniek genoemd. DWL techniek is het geschikte uitzendbureau voor monteurs in de elektrotechniek. Wij helpen jou graag verder bij het vinden van de juiste baan. 

Wat doet een elektromonteur?

Een elektromonteur houdt zich bezig met alle werkzaamheden rondom elektra. Elektromonteurs leggen bijvoorbeeld elektra aan in huizen of gebouwen. Ook zorgen elektromonteurs ervoor dat er onderhoud wordt gepleegd aan machines, schakelmateriaal of bedrading. Wanneer er storing is aan de elektra, kunnen elektromonteurs dit ook oplossen. 

Waaraan moeten onze monteurs aan voldoen?

Monteurs in de elektrotechniek die bij ons uitzendbureau komen te werken, voldoen aan de onderstaande eisen:

  • Jij bent gedreven en creatief;
  • Jij hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Jij hebt aantoonbare werkervaring;
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs

Cursussen en trainingen

Wij vinden het belangrijk dat al onze monteurs de juiste kennis in huis hebben om een goede vakman te zijn. Daarom bieden wij onze elektromonteurs regelmatig cursussen en trainingen aan om jouw kennis in het vakgebied bij te spijkeren. Heb jij de juiste kennis nog niet in huis? DWL Techniek wil jou graag de kans geven om de juiste diploma’s en certificaten te halen, zodat je als vakman aan de slag kunt gaan bij één van onze opdrachtgevers. 

We horen graag van je

Ben je op zoek naar een uitzendbureau voor de elektrotechniek? Wij hebben altijd plek voor goede elektromonteurs en komen graag met jou in gesprek. Laat je CV achter of bel met Remon Kok (06 138 755 00) om de mogelijkheden te bespreken.