Technische vacatures Brabant

Technische vacatures Brabant

Solliciteer direct op onze technische vacatures in Brabant

Wil je werken in de techniek? DWL Techniek heeft interessante technische vacatures in Brabant voor jou. Wij bieden vacatures in de techniek aan op verschillende niveaus, van VMBO tot HBO. Bekijk onze techniek vacatures in Brabant. Zit jouw toekomstige baan erbij? Solliciteer dan direct via onze website. 

Vacatures voor lassers, fitters of monteurs

DWL Techniek biedt vacatures aan in verschillende vakgebieden in de techniek. Onze vakgebieden in Brabant zijn voornamelijk:

Zit jouw technisch vakgebied hier niet bij? Wij bieden ook vacatures aan in andere technische vakgebieden in Brabant. Bekijk hiervoor onze overige vacatures

Opleiding en/of certificaten

Wij vinden het belangrijk dat onze vakmensen de juiste diploma’s en certificaten hebben en weten waar ze over praten. Daarom bieden wij ook opleidingen aan wanneer jij gemotiveerd bent om te werken in de techniek. Heb je nog niet de juiste certificaten? Dan bieden we jou ook de kans om deze met onze hulp te halen.  

Waarom werken bij DWL Techniek?

Heb je een techniek vacature gevonden in Brabant die bij jou past? Solliciteer direct online en kom werken bij DWL Techniek. Wij staan voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Bij ons geldt, afspraak is afspraak. Je ontvangt je loon altijd op tijd. Wij zorgen er ook voor dat jij in een veilige, eerlijke en gezonde werkomgeving werkt. Lees hier meer over DWL Techniek. 

We horen graag van jou

Heb je tussen de technische vacatures in Brabant niet gevonden wat je zoekt? Wij zijn altijd op zoek naar technische vakmensen uit Brabant en komen graag met jou in gesprek. Laat je CV achter of bel met Remon Kok (06 1387550) om de mogelijkheden te bespreken.