Technisch detacheringsbureau

Technisch detacheringsbureau

Ben jij op zoek naar technisch personeel? DWL Techniek uit Borculo is een jong, professioneel en flexibel detacheringsbureau gespecialiseerd in technische detachering. Wij detacheren werknemers door heel Gelderland. 

Detachering techniek

Het vinden van technisch personeel is vaak erg lastig, en al helemaal als je niet aan een vast contract of een contract voor lange duur vast wilt zitten. Detachering biedt hiervoor een uitkomst. Via detacheringsbureau DWL Techniek kun je technische medewerkers inhuren voor een bepaalde periode, zowel op projectbasis als voor langere tijd. 

Ons technisch personeel kan in heel Gelderland gedetacheerd worden. In onze vakgebieden zijn onder andere gecertificeerde lassers, pijpfitters, constructiebankwerkers, elektromonteurs, engineers, schilders, heftruckchauffeurs en magazijnmedewerkers dagelijks op weg om onze opdrachtgevers van dienst te zijn.

DWL Techniek: Detacheringsbureau techniek

Bij DWL Techniek hechten wij waarde aan hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons geldt dan ook, afspraak is afspraak. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze technische detachanten eerlijk, gezond en veilig werken.

Detachering techniek met bijscholing

Wij vinden het belangrijk dat wij echte vakmensen bij onze opdrachtgevers aanleveren. Daarom zorgen wij ervoor dat ons technisch personeel gekwalificeerd is om voor een opdracht ingezet te kunnen worden. Dit houdt in dat wij zorgen voor opleidingen en bijscholing, zodat onze detachanten op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Wij bieden onze mensen onder andere de volgende opleidingen/cursussen/trainingen aan:

  • Lasopleidingen
  • Lascertificaten (Tig, Co2, Electrode en Orbitaal)
  • Heftruck certificaat
  • Elektrisch Schakelen
  • Hoogwerker certificaat
  • Swagelok certificaat
  • Veilig verplaatsen van Lasten
  • Visueel Lasinspecteur
  • VCA-diploma

Vacatures door heel Gelderland

Ben je op zoek naar een baan in de techniek? Detacheringsbureau DWL Techniek heeft verschillende technische vacatures in Gelderland voor jou. Wij bieden banen aan op verschillende niveaus, van VMBO tot HBO. Bekijk onze technische vacatures en solliciteer direct via onze website. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten?

Wil je meer informatie over technisch detacheringsbureau DWL Techniek of een van onze vacatures? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij staan graag voor jou klaar!