Pijpfitter uitzendbureau

Pijpfitter uitzendbureau

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau voor pijpfitters? Dan ben je bij DWL Techniek aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig vacatures voor fitters, maar ook voor monteurs en lassers bij diverse opdrachtgevers in heel Nederland. Bekijk onze vacatures op onze website. Zit jouw toekomstige baan erbij? Solliciteer dan direct online.

Afspraak is afspraak bij DWL Techniek

DWL Techniek staat voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Normen en waarden staan hoog in het vaandel bij ons. Bij ons geldt dan ook, afspraak is afspraak. Onze uitzendkrachten krijgen wekelijks het loon uitbetaald. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze uitzendkrachten eerlijk, gezond en veilig werken. 

Pijpfitter of instrumentatiefitter

Naast pijpfitters, zijn wij voor onze opdrachtgevers ook regelmatig op zoek naar instrumentatiefitters. Ben jij een pijpfitter of instrumentatiefitter en op zoek naar een uitzendbureau? Wij kunnen jou helpen met het vinden van jouw (nieuwe) baan. 

Ben jij naast fitter ook gespecialiseerd in een ander vakgebied, zoals lassen? DWL Techniek is naast een uitzendbureau voor pijpfitters, ook een uitzendbureau voor lassers. Wij hebben regelmatig vacatures voor fitters in combinatie met andere werkzaamheden. Wil jij een volgende stap zetten in jouw loopbaan als fitter? Bekijk dan onze vacatures voor fitters, maar mis ook zeker niet onze vacatures voor lassers

Waaraan moet een fitter aan voldoen?

Fitters die bij ons uitzendbureau komen te werken, voldoen altijd aan de onderstaande eisen:

  • In het bezit van een VCA diploma;
  • In bezig van een geldig rijbewijs en eigen vervoer;
  • Jij hebt aantoonbaar werkervaring.

Heb je niet de juiste diploma’s?

Wij vinden het belangrijk om goede vakmensen aan het werk te hebben bij onze opdrachtgevers. Beschik je nog niet over een VCA diploma of een fitter diploma? Wij bieden gemotiveerde (vak)mensen de kans om de juiste certificaten en diploma’s te behalen door middel van een opleiding bij DWL Techniek. Daarmee kan jij, via ons uitzendbureau, aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

We horen graag van je

Ben je op zoek naar een pijpfitter uitzendbureau, of een uitzendbureau voor instrumentatiefitters of lassers? Wij komen graag met jou in gesprek. Bekijk onze vacatures, laat jouw CV achter of neem contact met ons op!