Onderhoudsmonteur WTB Zutphen

  • OpleidingsniveauMBO
  • LocatieZutphen
  • Uren per week36
  • VakgebiedVacatures Monteur

Wat ga je doen?

Het werkgebied van de functie is op de eerste plaats gericht op onderhoud en beheer van productiegereedschappen (stempels), het verhelpen van storingen en het ombouwen, instellen en opstarten van persen voor het stanzen en dieptrekken van containers en deksels, ombouwen/instellen van stapelaars respectievelijk het mechanisch onderhoud van persen en stapelaars. Onze opdrachtgever is een productiebedrijf dat verpakkingen produceert voor de voedingsmiddelen en pharmaceutische insustrie. Ze zoeken een monteur werktuigbouwkunde die tevens wordt ingezet voor fijnmechanische werkzaamheden. Een achtergrond als gereedschapsmaker is een pré. Je gaat werken in 3 ploegendienst, en bij goed functioneren kun je in vaste dienst komen bij dit bedrijf.

Waar moet je aan voldoen?

  • MBO 4 WTB/Mechanisch of soortgelijk
  • Kennis van hydrauliek, pneumatiek, draaien, frezen, slijpen en automatisering
  • Je moet goed prioriteiten kunnen stellen en stressbestendig zijn
  • Bereid zijn intern verdere opleiding te volgen
Onderhoudsmonteur WTB Zutphen

Wat bieden wij?

salaris maximaal €3515, exclusief 20% ploegentoeslag, bij goed functioneren zal er een vast dienstverband worden aangeboden.

Wie zijn wij?

Jong, professioneel en flexibel. Dat is DWL Techniek. Wij staan voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Normen en waarden zijn hoog in het vaandel bij ons. Bij ons geldt dan ook, afspraak is afspraak. Onze uitzendkrachten krijgen dan ook altijd het loon op tijd uitbetaald. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze uitzendkrachten eerlijk, gezond en veilig werken. Ook investeren wij in bijscholing. Wij kunnen onze mensen diverse opleidingen, cursussen en trainingen aanbieden.

Hoe kun je solliciteren?

Vul gemakkelijk ons sollicitatieformulier in om te solliciteren op deze functie.

Solliciteer nu
Vragen of meer informatie?
0545 - 217 017 Neem contact op