Monteur uitzendbureau

Monteur uitzendbureau

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau voor monteurs? Dan zit je bij DWL Techniek goed. Wij hebben regelmatig vacatures voor monteurs bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Bekijk de vacatures voor monteurs op onze website. Zit jouw toekomstige baan erbij? Solliciteer dan direct online.

Elektromonteur, CV monteur of montage monteur

Wij zijn regelmatig op zoek naar verschillende soorten monteurs voor onze opdrachtgevers. Of je nu een elektromonteur, CV monteur of montage monteur bent, DWL techniek is het geschikte uitzendbureau voor monteurs. Wij helpen jou graag verder bij het vinden van de juiste baan. Ben je geen elektromonteur, CV monteur of montage monteur? Uitzendbureau DWL Techniek helpt ook graag andere type monteurs bij de zoektocht naar de geschikte baan. 

Wat doet een monteur?

Een monteur stelt componenten samen tot een technisch functioneel geheel. Uiteraard zijn er diverse soorten monteurs zoals installatiemonteurs, automonteurs en elektromonteurs. Over het algemeen vallen monteurs in twee categorieën: werktuigbouwkundige monteurs en elektrotechnische monteurs. Als monteur bij uitzendbureau DWL Techniek kun je zowel op locatie aan de slag zijn als in een werkplaats. 

Waaraan moeten onze monteurs aan voldoen?

Monteurs die bij ons uitzendbureau komen te werken, voldoen aan de onderstaande eisen:

  • Jij bent gedreven en creatief;
  • Jij hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Jij hebt aantoonbare werkervaring;
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs

Cursussen en trainingen

Wij vinden het belangrijk dat al onze monteurs de juiste kennis in huis hebben om een goede vakman te zijn. Daarom bieden wij onze monteurs regelmatig cursussen en trainingen aan om jouw kennis in het vakgebied bij te spijkeren. Heb jij de juiste kennis nog niet in huis? DWL Techniek wil jou graag de kans geven om de juiste diploma’s en certificaten te halen, zodat je als vakman aan de slag kunt gaan bij één van onze opdrachtgevers. 

We horen graag van je

Ben je op zoek naar een monteur uitzendbureau? Wij hebben altijd plek voor goede monteurs en komen graag met jou in gesprek. Laat je CV achter of bel met Remon Kok (06 138 755 00) om de mogelijkheden te bespreken.