Constructiebankwerker uitzendbureau

Constructiebankwerker uitzendbureau

Ben je op zoek naar een uitzendbureau voor constructiebankwerkers? Dan kan DWL Techniek jou verder helpen. Wij bieden regelmatig vacatures voor constructiebankwerkers aan, maar ook voor monteurs en fitters bij diverse opdrachtgevers in Nederland. Bekijk de vacatures op onze website. Zit jouw toekomstige baan erbij? Solliciteer dan direct online. 

Afspraak is afspraak bij DWL Techniek

Wij staan voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Normen en waarden staan hoog in het vaandel bij DWL Techniek. Bij ons geld dan ook, afspraak is afspraak. Wanneer je bij ons komt werken als constructiebankwerker of een andere baan, krijg je wekelijks het loon uitbetaald. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze uitzendkrachten eerlijk, gezond en veilig werken. 

Constructiebankwerker met andere kwaliteiten

Heb jij ervaring als constructiebankwerker, maar heb jij ook nog andere kwaliteiten of specialisaties? Wij zijn regelmatig op zoek naar constructiebankwerkers die ook gespecialiseerd zijn in een ander vakgebied, zoals lassen. Wil jij een volgende stap zetten in jouw loopbaan als constructiebankwerker? Bekijk onze vacatures voor constructiebankwerkers, maar mis ook zeker niet onze vacatures voor lassers

Waaraan moet een goede constructiebankwerker aan voldoen?

Constructiebankwerkers die bij ons uitzendbureau komen werken, voldoen aan de onderstaande eisen:

  • Jij hebt de opleiding constructiebankwerker niveau 2 gevolgd;
  • Zelfstandig vanaf tekening kunnen samenstellen en aflassen;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer;
  • In het bezit van een VCA diploma.

Herken jij jezelf in de onderstaande eisen? Dan zoeken wij jou! Laat je CV achter bij het constructiebankwerker uitzendbureau. 

Wij kunnen zorgen voor de juiste diploma’s

Wij vinden het belangrijk dat we goede vakmensen aan het werk hebben bij onze opdrachtgevers. Vakmensen die verstand van zake hebben. Heb jij nog niet alle juiste diploma’s en/of certificaten, maar wil je wel aan de slag als constructiebankwerker? Wij bieden gemotiveerde (vak)krachten de mogelijkheid om deze te behalen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij horen graag van je

Ben jij op zoek naar een constructiebankwerk uitzendbureau, of een uitzendbureau voor lassers en pijpfitters? Wij hebben altijd werk voor goede constructiebankwerkers en komen graag met jou in gesprek. Laat je CV achter of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.