Banen in de techniek

Banen in de techniek

Wil je werken in de techniek? DWL Techniek heeft interessante technische banen voor jou. Wij bieden banen in de techniek aan op verschillende niveaus, van VMBO tot HBO. Bekijk onze technische vacatures. Zit jouw toekomstige baan erbij? Solliciteer dan direct via onze website. 

Banen voor lassers, fitters of monteurs

DWL Techniek biedt banen aan in verschillende vakgebieden in de techniek. Onze vakgebieden zijn voornamelijk:

Zit jouw technisch vakgebied hier niet bij? Wij bieden ook vacatures aan in andere technische vakgebieden. Bekijk hiervoor onze overige vacatures

Opleiding volgen en/of certificaten halen bij DWL Techniek

Wij vinden het belangrijk dat onze vakmensen de juiste diploma’s en certificaten hebben en weten waar ze over praten. Daarom bieden wij ook opleidingen aan wanneer jij gemotiveerd bent om te werken in de techniek. Heb je nog niet de juiste certificaten? Dan bieden we jou ook de kans om deze met onze hulp te halen.  

Waarom werken bij DWL Techniek?

Heb je een baan gevonden in de techniek die bij jou past? Solliciteer direct online en kom werken bij DWL Techniek. Wij staan voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Bij ons geldt, afspraak is afspraak. Je ontvangt je loon altijd op tijd. Wij zorgen er ook voor dat jij in een veilige, eerlijke en gezonde werkomgeving werkt. Lees hier meer over DWL Techniek. 

We horen graag van jou

Heb je tussen de technische banen niet gevonden wat je zoekt? Wij zijn altijd op zoek naar technische vakmensen en komen graag met jou in gesprek. Laat je CV achter of bel ons (0545 – 217 017) om de mogelijkheden te bespreken.