Accountant MKB Praktijken

 • OpleidingsniveauHBO
 • LocatieDoetinchem
 • Uren per weekFulltime
 • VakgebiedOverige vacatures

Wat ga je doen?

Je bent als accountant één van de boegbeelden van de Line of Service Accountancy & Bedrijfsadvies op de vestiging Doetinchem. Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en aansturing van een team, de kwaliteit van de dienstverlening naar de klanten en het zorgdragen voor continue verbetering van de werkprocessen. Je wordt uitgedaagd om actief mee te werken aan een verdere optimalisatie van onze accountantspraktijk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je laat het team excelleren op basis van hun talenten en zorgt voor een positieve, professionele en constructieve sfeer. Je levert een belangrijke bijdrage aan de vaktechnische ontwikkeling van de afdeling en bent eindverantwoordelijk voor de dienstverlening naar en tevredenheid van de eigen klantenportefeuille.

Waar moet je aan voldoen?

 • Je bent afgestudeerd AA Accountant en staat ingeschreven in het AA-register.
 • Je hebt een enthousiast karakter en zorgt voor een positieve en constructieve sfeer; je kan signalen van teamleden oppikken en hen ook op professioneel en persoonlijk vlak stimuleren en begeleiden.
 • Je bent in staat om op een gestructureerde, planmatige en doelmatige manier het team aan te sturen. Je stelt procedures op en voert deze uit om de voortgang van processen, taken en activiteiten te bewaken en te controleren.
 • Je bent standvastig en hebt het vermogen om onverminderd onafhankelijk en autonoom te oordelen en te functioneren.
 • Je bent zelfstandig en eindverantwoordelijk voor een volledig dossier en bent in staat om de meest complexe en omvangrijke opdrachten te beoordelen vanuit een breed perspectief.
 • Je bent met inzet, energie en vasthoudendheid gericht op het behalen van doelstellingen en concrete resultaten; je komt met vooruitstrevende en vernieuwende ideeen om de kwaliteit verder te optimaliseren.
 • Je bespreekt op een deskunduge manier rapportages en wordt door je klanten als vakinhoudelijk expert en sparringpartner gezien.
Accountant MKB Praktijken

Wat bieden wij?

Een fulltime baan, een salaris van €5000 per maand en doorgroeien tot partner behoort tot de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Jong, professioneel en flexibel. Dat is DWL Techniek. Wij staan voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Normen en waarden zijn hoog in het vaandel bij ons. Bij ons geldt dan ook, afspraak is afspraak. Onze uitzendkrachten krijgen dan ook altijd het loon op tijd uitbetaald. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze uitzendkrachten eerlijk, gezond en veilig werken. Ook investeren wij in bijscholing. Wij kunnen onze mensen diverse opleidingen, cursussen en trainingen aanbieden.

Hoe kun je solliciteren?

Vul gemakkelijk ons sollicitatieformulier in om te solliciteren op deze functie.

Solliciteer nu
Vragen of meer informatie?
0545 - 217 017 Neem contact op